Henting i Stavanger

Holder du til i Stavanger-området og ønsker å kjøpe noe fra nettbutikken og hente varen selv? 

Bestillinger kan hentes på kontoret mitt på Consulatet i Dokkgata 7 i Stavanger Øst etter avtale. Velg henting når du sjekker ut. Du vil mottar en mail/sms når bestillingen din er brodert, pakka og klar for henting. Da kan du svare på mailen for å avtale hentetidspunkt. Venter du på hentevarsel? Se etter e-posten i søppelpostmappa, for av og til havner mailene fra Pryd der.

Bestillingene kan også hentes i Consulatet-butikken, som har åpent på lørdager kl 12-15.  Der har jeg også et lite utvalg av varene mine til salgs.

 • Frakt

  Jeg sender bestillinger til alle adresser i Norge. Jeg bruker Posten for å sende strykemerker som brevpost, og Bring for å sende pakke i postkassen for alle andre produkter. Hvor kjapt jeg får sendt avgårde bestillingen din varierer litt, men de fleste bestillinger broderes og pakkes i løpet av 1-3 virkedager. Noen av produktene forhåndsbestilles eller broderes opp etter hvert som de selges, og i de tilfellene er det oppgitt estimert behandlingstid i produktbeskrivelsen.

  Takk for at du har tålmodighet og forståelse for at behandlingstiden varierer litt fordi Pryd bare er en person.

 • Retur

  For å kunne returnere et produkt må du sende en mail til hei@prydbrodering.com med kvittering eller ordrenummer på kjøpet. 

  Kjøper er selv ansvarlig for å betale for fraktkostnader for retur av varer. Fraktkostnadene refunderes heller ikke. Om varen skal returneres eller byttes fordi den inneholder feil eller mangler, så dekker Pryd returen og kjøper får tilsendt returetikett. Ikke send varer i retur uten å ha avtalt det og fått riktig returadresse, og oppgi alltid din adresse på returen. 

  Les mer om salgsbetingelser